Menu

Vrijwilligers & vrienden

Onze school is blij met alle hulp die we kunnen krijgen om het voor de kinderen zo plezierig mogelijk te maken. Ook voor de leerkrachten is het fijn als er extra handen beschikbaar zijn. Op onze school zijn naast veel ouders ook mensen vanuit een andere rol betrokken en als vrijwilliger werkzaam. De werkzaamheden die zij verrichten zijn divers: helpen bij knutselen en handvaardigheid, begeleiden bij Technisch Lezen maar ook ondersteunende technische werkzaamheden.

Wij verzorgen alle feestelijke materialen, van springkussen tot suikerspin, van piratenkist tot popcorn en van ballonnen tot clowns: Ismilo heeft het! En met de vrolijke producten uit onze winkel of met onze ballondecoratie versiert u uw feestlocatie in een handomdraai. 

Ismilo is sinds een paar jaar verantwoordelijk voor alle versieringen in en rondom de school. Het zomerfeest is het jaarlijkse hoogtepunt van deze samenwerking. www.ismilo.nl

CreaBosch is…
Een flexibele ontwerper die uw ideale partner kan zijn voor het ontwerp van uw logo, huisstijl en website. Of voor de creatieve aankleding van uw nieuwsbrieven, advertenties, flyers en boeken.

De aanpak van CreaBosch is persoonlijk, snel en open. Het begint met goed luisteren. Eerst de klant beter leren kennen. Dan volgt kijken. Om daarna samen de juiste keuzes te maken in kleur, vorm en typografie. Goed samenspel met de klant levert het optimale resultaat. Pakkende, heldere logo’s en sprekende ontwerpen. Huisstijlen waarin klanten zich herkennen en die goed communiceren met de doelgroep. Vormgeving die meteen doet wat ze moet doen: opvallen, iets vertellen, verleiden.
De creatieve spil van CreaBosch is Arjanne Bosch. Na haar opleiding tot grafisch vormgever werkte Arjanne jarenlang bij diverse reclamebureaus als ontwerper en vormgever. Sinds 2008 staat zij klaar voor haar eigen klanten. www.creabosch.nl

Kalender

      Alle info die u zoekt
      Inlog Ouderportaal