Menu

Aanmeldprocedure

Kennismakingsgesprek

Voordat kinderen bij ons op school komen, kunnen ouders een afspraak maken voor een oriënterend, persoonlijk gesprek om een goed beeld te krijgen van onze school en om sfeer te proeven. Hoe wordt er op de Regenboog gewerkt? Welke visie/missie vormt de basis? Hoe ziet een schooldag eruit? enz. U bent natuurlijk altijd welkom maar als u er zeker van wilt zijn dat we ruim tijd en aandacht hebben voor u, dan kunt u het beste een afspraak maken met de directeur Annemieke van Weeghel-Luijer (a.vanweeghel@proceon.nl).

Inhoudelijke informatie

Als u meer wilt weten over hoe wij werken, kijkt u dan eens bij de onderwerpen onder het tabblad Visie en Identiteit of in de Schoolgids (downloads). Hier vindt u veel informatie over onze school en over wat wij belangrijk vinden. U kunt ook contact opnemen of langskomen om een informatiemap te ontvangen, hierin vindt u veel gegevens over onze school.

Inschrijven op de Regenboog

Als u uw kind wilt inschrijven op de Regenboog kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen of afgeven op school. Het inschrijfformulier krijgt u altijd bij een kennismakingsgesprek én kunt u rechts op deze pagina vinden onder het kopje downloads.

Om goed te kunnen anticiperen op de instroom van nieuwe leerlingen en het indelen van de kleutergroepen is het voor ons prettig als u uw kind in ieder geval inschrijft in het schooljaar voordat hij/zij vier jaar wordt.

U bent van harte welkom op onze school! Bel voor een afspraak met 035 656 04 08

Joyce Hagen - Locatieleider

Schoolgids 2017-2018
Inlog Yurls
Inlog Ouderportaal
Inschrijfformulier